Aangename kennismaking. Ik ben Laura, 29 lentes jong. Een bezige bij: zo omschrijven mensen mij maar al te vaak. Los van wat veel van mijn cliënten denken, voer ik mijn werk als massagetherapeut en creatief-holistisch coach slechts uit in bijberoep. Van maandag tot vrijdag werk ik in een prachtig bedrijf als copywriter en Happiness Manager, waar ik met woorden goochel en naar mensen luister. Daarnaast doe ik volop kennis en kunde op in een Ayurvedisch gezondheidsinstituut. Dat is dus de reden dat ik altijd op afspraak werk. Oh en ik dans. Dansen helpt me aarden, brengt me in balans en terug dicht bij mijn ziel.

 

Ik ben van oorsprong een literatuurwetenschapper. Maar, doordat ik zelf als schipbreukeling meedeinde op emotionele stormen, was ik genoodzaakt om diep in die deining te duiken en op zoek te gaan naar wat ik écht wil. Dat is mensen begeleiden op hun innerlijke zoektocht, hen van hun eigen schoonheid overtuigen en hen doen beseffen dat iedereen een wonderlijk plekje op deze mooie planeet verdient. In 2021 studeerde ik af als massagetherapeut, in juni 2022 volgde mijn afstudeerproject als gezondheidscoach na een intensieve 3-jarige avondopleiding. Vervolgens sloot ik 2022 af in schoonheid met een verdiepingstraject als zorgmasseur. 

 

Mijn kernfacetten? Dromerig, goedlachs, creatief, enthousiast en brandend nieuwsgierig. Ik les mijn onverzadigbare dorst naar kennis met stapels boeken, cursussen en kleinschalige ontdekkingsreizen: in mezelf en buiten mezelf. De Wereld is voor mij een wonderlijke speeltuin. De fasen van de maan een ontroerend staaltje poëzie. De zon een magnifieke Goddelijkheid die me maar al te vaak vrijblijvend in haar veelkleurige schoot laat rusten. Me troost biedt. Me ontroert. Me inspireert. Op Instagram geef ik je een inkijkje in hoe ik de wereld ervaar en deze kortstondigheid in woorden probeer te bottelen. 

 

Waarom plantte ik het zaadje van De Levensboom? Omdat verbondenheid krachtig is. Als mens zijn we steeds zoekende. Die zoektocht kan soms overweldigend aanvoelen en flink verwarrend zijn. Met het Centrum nodig ik je uit om diep in je zoektocht te duiken, geef ik je ruimte om te groeien en om opnieuw naar adem te happen. Omdat het mag, omdat het kàn. En vooral: we doen het samen.

 

In licht & liefde 

Laura

Opleidingen & kwalificaties

 

Gezondheidscoach (Syntra West, 2019 - 2022)

Cosmetisch masseur (Syntra West, 2021)

Zorgmassage (Syntra West, 2022)

 

Praktijkervaring

 

Massagetherapeut bij D-toxx in Wielsbeke

Massagetherapeut bij Ayuryoga in Wortegem-Petegem

Vrijwilliger zorgmassages bij 't Venster in Emelgem