Bij De Levensboom vind je verschillende gespecialiseerde massages terug.  Dankzij mijn opleiding als cosmetisch masseur kreeg ik de basis grondig onder de knie, maar de echte kneepjes van het vak deed ik op bij verschillende wellnesscentra. Omdat ik erg veel belang hecht aan een persoonlijke en menselijke benadering, gaat aan elke massage een diepgaand gesprek vooraf. Alleen zo ben jij zeker van een massage op maat waarin rekening wordt gehouden met al jouw wensen.

 

Kreeg jij onlangs te maken met kanker? Heb jij ernstige pijnklachten of andere chronische aandoeningen? Dan kan ook jij nog genieten van de deugddoende werking van een massage. Ontdek hier meer over zorgmassages.

 

BELANGRIJK: Ik bied geen sensuele en/of tantrische massages aan. Mannen welkom, maar enkel op doorverwijzing via Flow Inside.

 

In het aanbod...

 

Relaxerende lichaamsmassage (60 of 90 minuten)

 

Wil je graag zo lang mogelijk van je relaxerende massage genieten? Waarom dan niet voor een lichaamsmassage van 60 of 90 minuten kiezen? Deze formule geeft je de kans om helemaal tot rust te komen en je hoofd leeg te maken. En wil je de gewone massage graag combineren met kruidenstempels of lomi lomi? Dan bekijk ik graag hoe ik deze voor je kan integreren.
 

 

Prijs: v.a. € 60 voor 1 uur. Ontvang meer info.

 

Lomi lomi massage (90 minuten)

 

De oorsprong van lomi lomi massage ligt in Hawaii. De term betekent 'drukken, kneden en wrijven' en verwijst naar de specifieke massagetechniek die gebruikt wordt. Gedurende de massage werk ik voornamelijk met langzame, volle strijkbewegingen van de onderarmen. Wil je graag je lichaamsbewustzijn verhogen? Of een diep helende massage ondergaan op energetisch niveau? Dan is lomi lomi de ideale massage voor je!
 
Prijs: v.a. € 90,00 voor 90 minuten. Ontvang meer info.

 

Kruidenstempelmassage (90 minuten)

 

Voor deze Thaise massage gebruik ik warme kruidenstempels (gestoomd). Dat zijn buidels gevuld met speciale kruiden die een reinigend, verwarmend en kalmerend effect op het gehele lichaam uitoefenen. Door de kruidenbuideltjes te stomen, komt de weldadige geur vrij en kan je genieten van een deugddoende warmte op je huid. 

 

Prijs: v.a. € 90 voor 90 minuten. Ontvang meer info.

Deep tissue massage (90 minuten)

 

Deep Tissue of Vishesh massage is een harde massage waarbij ik druk zet met de vingertoppen, vuisten en ellebogen. Het doel? Doordringen tot in de diepste spierknopen. Deze spoor ik op door aandachtig je spieren af te speuren. Dit gaat verklevingen van cellen tegen, wat een positieve invloed op de bloedsomloop heeft. Deze massage is ideaal voor mensen die last hebben van spierknopen, zoals fanatieke sporters, mensen die vaak in dezelfde houding zitten of arbeiders die fysiek zwaar werk leveren. 

 

Prijs: € 90 voor 90 minuten. Ontvang meer info.

Zwangerschapsmassage (90 minuten)

 

Tijdens de zwangerschap ondergaat jouw lichaam allerlei veranderingen die voor flink wat fysieke ongemakken kunnen zorgen. Klachten zoals pijn in de rug, bekken, schouders of nek zijn veel voorkomend en nemen af dankzij een rustgevende massage. Bij zwangerschapsmassage spendeer ik heel veel aandacht aan een comfortabele positionering.

 

Let op: massages pas na het 1e trimester! Heb je last van zwangerschapsoedeem? Dan pas ik de principes toe van zorgmassage. Ik vertel je er graag meer over in de praktijk.

 

Prijs: v.a. € 90 voor 90 minuten. Ontvang meer info.

Hot stone massage (60 of 90 minuten)

 

Gedurende een hot stone massage krijg jij een relaxerende behandeling met warme basaltstenen. Deze verminderen spierspanning en krampen, verbeteren de bloedcirculatie en stimuleren de afvoer van gifstoffen in het lichaam. Een hot stone is een unieke ervaring dankzij de wisselende druk met de warme stenen.

 

Kies uit:

  • Hot stone rugmassage (60 minuten) waarbij rug, nek, schouders, armen, handen en gezicht gemasseerd worden.
  • Hot stone massage (90 minuten) waarbij je een weldadige full body massage krijgt met de stenen. 

 

Prijs: v.a. € 60 voor 1 uur. Ontvang meer info.

Hoe draagt een massage bij tot jouw welzijn?

 

Stress is maar al te vaak de emotionele trigger van spierspanning. Maar, stress is niet alleen de indicator, het is veeleer ook de stemvork van lichamelijk ongemak. Lichaam en ziel zijn één geheel (holistisch) en communiceren voortdurend met elkaar. Heb jij bijvoorbeeld soms het gevoel dat jij 'de wereld op je schouders draagt' na een heftige periode op het werk of in je privéleven? Dat is geen toeval: ons lichaam fungeert namelijk als fysiek geheugen. Daardoor kunnen externe gebeurtenissen inslaan als een bom. Dankzij aanraking en massage, neemt die 'krampachtige' energie af, de pijn verlichten en zo je algemeen welzijn verbeteren.

 

Conclusie? Boek een massage. Gewoon omdat je jezelf dat kostbare momentje gunt. Berg je gedachten eventjes op en laat je meedrijven op de rust van je eigen ademhaling. Geef je lichaam de kans om alledaagse zorgen, overbodige emotionele ballast of verdriet (eventjes) van zich af te werpen. Daarom hecht ik veel belang aan een persoonlijk gesprek voor en na de massage. Een kort intakegesprek vertelt me alvast meer over jouw huidige conditie en de (absolute) contra-indicaties tijdens het masseren.

 


Vragen? Neem vrijblijvend contact op:

 

E-mail: info@delevensboomwaregem.be

Tel.: (+32) 0495 50 03 96

 

Gelieve een WhatsApp te sturen of iets in te spreken op mijn antwoordapparaat. Ik bel zo spoedig mogelijk terug.